Dlhé cestoviny

Príbeh talianskej tradície rozprávame prostredníctvom našich špecialít z tvrdej pšenice a vaječných cestovín v rôznych tvaroch, ku ktorým ponúkame tie najchutnejšie omáčky. Vyberte si ten správny recept a vložte cestoviny do mikrovlnnej rúry! Bez neporiadku a čakania.

Špagety s mušľami

Cestoviny 54%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 46%: mušle 24%, rybí vývar, petržlenová vňať, soľ, cesnak, chilli korenie.

Špagety s ovčím syrom a korením

Cestoviny 51%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 49%: voda, syr Pecorino Romano DOP 28%, plnotučné mlieko, smotana, maslo, pšeničná múka, korenie, soľ.

Špagety s paradajkovou omáčkou

Cestoviny 51%: semolinové cestoviny z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 49%: paradajková dužina 67%, dužina z paradajok 20%, dvojitý paradajkový koncentrát 4%, extra panenský olivový olej, zeler, mrkva, cibuľa, slnečnicový olej, soľ, bazalka, cukor.

Špagety s morskými plodmi

Cestoviny 51%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 49%: paradajkový pretlak, dužina z paradajok, kalamáre 24%, ružové krevety 6%, mušle 4%, biele ryby 8%, rybí vývar, slnečnicový olej, víno, petržlenová vňať, soľ, šalotka, cesnak, chilli papričky, cukor.

Špagety semolinové s omáčkou carbonara

Cestoviny 47%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 53%: údená pancetta 19 %, plnotučné mlieko, smotana, vaječný žĺtok 5%, syr Grana Padano DOP, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, maslo, pšeničná múka, soľ, korenie.

Tagliatelle s Boloňskou mäsovou omáčkou

Cestoviny 43%: krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda, soľ. Omáčka 57%: paradajková drť, paradajková kaša, hovädzie a bravčové mäso dusené so zeleninou (mrkva, zeler, cibuľa) 10%, víno, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, soľ, korenie.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Taglierini s hríbikmi

Cestoviny 46%: krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda, soľ.
Omáčka 54%: huby (šampiňóny, shitake, ustrice, foliota) 8%, slnečnicový olej, smotana, syr Grana Padano DOP, cibuľa, petržlenová vňať, pšeničná múka, soľ, cesnak, zemiakový škrob, korenie. Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Taglierini zelené so smotanou a slaninou

Cestoviny 45%: krupica z tvrdej pšenice, vajcia, sušený špenát, voda.
Omáčka 55%: mlieko, smotana 19%, slnečnicový olej, údená šunka 12,5%, syr Gorgonzola DOP, syr Grana Padano DOP, soľ, korenie.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Krátke cestoviny

Od garganelli po fusilli, s penne, strigoli, gnocchi a strozzapreti, tieto autentické pochúťky môžu byť teraz pripraviť len za niekoľko minút.

Celozrnné orechiete
so zeleným kalerábom

Cestoviny 47%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 53%: repná zelenina 22%, sardely, ryžový škrob, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, zeleninový vývar, cesnak, soľ, čierne korenie, chilli.

Fusilli Amatriciana s paradajkovou omáčkou a slaninkou

Cestoviny 40%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ. Omáčka 60%: paradajkový pretlak, paradajková dužina, slanina z bravčového líčka 16%, cibuľa, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, bylinky, soľ, korenie.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Garganelli
s krevetami
a cukinou

Cestoviny 38%: krupica z tvrdej pšenice, mäkká pšeničná múka, vajcia, voda, soľ.
Omáčka 62%: ružové krevety 23%, cuketa 23%, argentínske červené krevety 10%, paradajková dužina, smotana, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, mäkká pšeničná múka, cesnak, rybí vývar, soľ, korenie.

Garganelli
s lososom

Cestoviny 47%: krupica z tvrdej pšenice, mäkká pšeničná múka, vajcia, voda, soľ. Omáčka 53%: údený losos 18%, plnotučné mlieko, smotana, mäkká pšeničná múka, maslo, sušené paradajky, cibuľa, petržlen, soľ.

Mezze penne
s paradajkovou omáčkou

Cestoviny 50%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 50%: drvené paradajky 62%, paradajková dužina 24%, paradajky, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, cibuľa, soľ, cukor.

Ňoki s paradajkami a mozarellou

Zemiakové halušky 53%: zemiakové pyré, mäkká pšeničná múka, krupica z tvrdej pšenice, kukuričný škrob, sušené odstredené mlieko, soľ, ryžová múka.
Omáčka 47%: paradajková dužina, mozzarella 12,5%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, cibuľa, cesnak, bazalka, cukor, chilli korenie, soľ.

Penne Arrabiata s pikatnou omáčkou

Cestoviny 50%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 50%: paradajková dužina 70%, drvené paradajky 20%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, cesnak, petržlenová vňať, soľ, cukor, korenie, chilli papričky.

Strigoli s pestom Genovese

Cestoviny 55%: mäkká pšeničná múka, voda, soľ.
Pesto 45%: bazalka 16%, syr Pecorino Romano DOP, píniové oriešky, vlašské orechy, kešu, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, petržlenová vňať, syr Grana Padano DOP, cesnak, soľ.

Gramina so smotanou a klobáskou

Cestoviny 43%: krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda, soľ.
Omáčka 57%: pasterizované čerstvé plnotučné mlieko, bravčová klobása 26%, smotana 16%, maslo, pšeničná múka, soľ.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Strozzapreti so slaninkou a hríbikmi

Cestoviny 43%: krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda, soľ. Omáčka 57%: paradajková dužina, huby 10,5% (boletus, hliva lúčna, shiitake, ustrica, foliota), smotana, údená šunka 8%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, cibuľa, bylinky, soľ, korenie, cukor.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Svitati so 4 druhmi syra

Cestoviny 40%: krupica z tvrdej pšenice, voda, soľ.
Omáčka 60%: plnotučné mlieko, syry 26% (syr Gorgonzola DOP, syr Grana Padano DOP, syr Taleggio DOP, syr Fontina DOP), mäkká pšeničná múka, rastlinný margarín, soľ.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Zapečené
cestoviny

S nimi je každý deň nedeľa!  Lasagne a cannelloni poskytujú chuťovým bunkám potešenie a chuť tradičných talianskych zapečených cestovín.

Cannelloni s bešamelovou omáčkou

Cestoviny 55%: vaječné cestoviny 36% (krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda), plnka 64% (syr ricotta 66%, listový špenát 22%, strúhanka, syr Grana Padano DOP, soľ).
Bešamelová omáčka 45%: plnotučné mlieko, mäkká pšeničná múka, maslo, soľ. Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Lasagne Bolognese

Cestoviny 24%: krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda, soľ. Zloženie bešamelovej omáčky 44%: plnotučné mlieko, mäkká pšeničná múka, margarín, soľ.
Omáčka 32%: hovädzie mäso dusené so zeleninou a
bylinkami 47%, paradajková dužina, víno, extra panenský olivový olej, maslo, soľ. Nastrúhaný syr Parmigiano Reggiano DOP na ozdobu.

Lasagne s hovädzím a bravčovým mäsom

Cestoviny 24%: múka z tvrdej pšenice, vajcia, soľ, voda. Bešamelová omáčka 32%: plnotučné mlieko, pšeničná múka, maslo, soľ.
Mäsová omáčka 44%: paradajková dužina, hovädzie mäso 24%, bravčové mäso 23%, zelenina v rôznom pomere (mrkva, zeler, cibuľa), víno, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, soľ, aromatické bylinky, korenie. Nastrúhaný syr Parmigiano Reggiano DOP na ozdobu.

Lasagne so zeleninou

Cestoviny 24%: krupica z tvrdej pšenice, voda, vajcia, soľ. Omáčka 76%: zelenina 45% (špargľa, baklažán, mrkva, cuketa, zeler, cibuľa, hrášok), huby 4% (šampiňóny, hliva lúčna, shiitake, ustrica, foliota), bešamel (plnotučné mlieko, mäkká pšeničná múka, rastlinný margarín, soľ), syr Grana Padano DOP, syr Edamer, extra panenský olivový olej, škrob, soľ. Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Plnené cestoviny

Za pár minút je zlatisté a tenké cesto na cestoviny pripravené uvoľniť príjemné chute tých najoriginálnejších ingrediencií! Vyberte si z radu špecialít s mäkkou náplňou: ravioli, tortelli, tortellini a fiocchetti.

Fiocchetti so slaninkou a cukinou

Cestoviny 47%: vaječné cestoviny 60% (krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda), plnka 40% (syr Gorgonzola DOP 48%, syr ricotta, syr Grana Padano DOP, strúhanka, petržlenová vňať, soľ).
Omáčka 53%: čerstvé plnotučné mlieko, cuketa 29%, smotana, údená šunka 7%, syr Taleggio DOP, mäkká pšeničná múka, rastlinný margarín, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, petržlen, soľ.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Ravioli s datterini paradajkami a bazalkou

Cestoviny 50%: vaječné cestoviny 54% (krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda), plnka 46% (ricotta 66%, mangold 22%, Grana Padano DOP, strúhanka, soľ).
Omáčka 50%: paradajkový pretlak datterino 64%, paradajková dužina datterino 30%, cibuľa, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, bazalka 1%, soľ, korenie, cukor.

Tortelini s bolonskou mäsovou omáčkou

Cestoviny 50%: vaječné cestoviny 68% (krupica z tvrdej pšenice, vajcia, voda), plnka 32% (mortadela, syr Parmigiano Reggiano DOP, dusené bravčové mäso, strúhanka, soľ, korenie).
Omáčka 50%: paradajková dužina, dusené hovädzie a bravčové mäso so zeleninou (mrkva, zeler, cibuľa) 10%, víno, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, soľ, korenie. Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Cestoviny 66%: vaječné cestoviny 57% (krupica z tvrdej pšenice, vajcia, sušený špenát, voda), náplň 43% (syr ricotta, mascarpone, strúhanka, špenát, syr Grana Padano DOP, petržlenová vňať, soľ).
Omáčka 34%: koncentrované maslo 22%, škrob, soľ, šalvia 1,5%.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

Risotto

Nemáte chuť na cestoviny? Žiaden problém. Vyberte si famózne krémové risotto podľa vlastných preferencií.

Rizoto s hubami

Zloženie: ryža 30%, šampiňóny 4,6%, huby v rôznom pomere (šampiňóny, shiitake, ustrice, foliota), syr Grana Padano DOP, vývar, plnotučné mlieko, smotana na báze rastlinného tuku, extra panenský olivový olej, šalotka, petržlen, mäkká pšeničná múka, maslo, soľ.

Rizoto s morskými plodmi

Zloženie: ryža 30%, mäkkýše v rôznom pomere 27% (argentínske červené krevety, mušle, kalamáre, ružové krevety), vývar, paradajková dužina, slnečnicový olej, extra panenský olivový olej, pšeničná múka, cesnak, soľ, petržlenová vňať, chilli, korenie.

Rizoto s parmezánom

Zloženie: ryža 31%, syr Parmigiano Reggiano DOP 5,5%, Taleggio, Edamer, plnotučné mlieko, vývar, pšeničná múka na báze rastlinného tuku, margarín, cibuľa, maslo, soľ.

Zloženie: ryža 33%, šafran, syr Parmigiano Reggiano DOP, vývar, pšeničná múka, maslo, šalotka, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, soľ.

Zloženie: ryža 30%, špargľa 11%, vývar, plnotučné mlieko, syr Parmigiano Reggiano DOP, pšeničná múka, margarín, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, smotana na báze rastlinného tuku, cibuľa, soľ.

Hlavné jedlá

Mäso, ryby, vegánske alternatívy a iné jedlá.  Nezastavujeme sa iba pri cestovinách a talianskych jedlách. Máte si z čoho vyberať.

Baklažán s parmezánom

Zloženie: grilované baklažány 44%, paradajková dužina, ťahaný tvaroh, cibuľa, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, maslo, bazalka, cukor.

Kurací rezen s hranolkami

Mäso 50%: kuracie prsia 66%, strúhanka, arašidový olej, slnečnicový olej, pšeničný škrob, soľ, arómy.
Zelenina 50%: predsmažené zemiaky (zemiaky 94%, palmový olej, extra panenský olivový olej, soľ, rozmarín, šalvia, cesnak).

Kurací steak na hríboch so zemiakmi

Mäso 27%: kuracie prsia 95%, soľ, arómy.
Zelenina 73%: gratinované zemiaky 86%, dusené šampiňóny 13% (šampiňóny, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, petržlen, soľ, cesnak).

Kuracie kúsky so šunkou a hráškom

Mäso 43%: kuracie prsia 95%, soľ.
Zelenina 57%: hrášok 84%, sušená šunka 10%, slnečnicový olej, cibuľa, soľ.

Treska so zemiakmi

Zloženie: morský kapor 34%, grilované zemiaky 58%, extra panenský olivový olej, citrónová šťava, petržlenová vňať, soľ, korenie.

Mäsové gulky s hráškom a pradajkovou omáčkou

Zloženie: mäsové guľky 41% (hovädzie a bravčové mäso 65%, strúhanka, syr Grana Padano, soľ, cesnak), paradajková dužina 35%, paradajková omáčka 14%, hrášok 8%, extra panenský olivový olej, šalotka, soľ, cukor, korenie.

Polievka

Nezáleží na tom, aké je ročné obdobie: lahodná polievka vždy zahreje dušu! Tie naše sú sýte a voňavé a ako vždy sa pripravujú podľa tradície.
Krásne vyzerajú podávané v rustikálnej polievkovej miske, na záver posypané
čerstvou petržlenovou vňaťou, korením alebo rozmarínom.

Sedliacka cerálna polievka so strukovinami

Zloženie: zelenina a obilniny 50%, extra panenský olivový olej, cibuľa, slnečnicový olej, zeleninový vývar, soľ, korenie, rozmarín.
Nastrúhaný syr Grana Padano DOP na ozdobu.

error: Content is protected !!

INCHEBA
DANUBIUS GASTRO

Spoznajte nás na výstave Danubius Gastro. Nahlaidnite na možnosti self-service gastro zariadení a vyskúšajte automatické smart výdajníky na vlastnej koži.

PRVÁ SELF SERVICE
KANTÍNA V BRATISLAVE

Otvárame už čoskoro a budete vítaní v našej prvej non stop reštaurácii v KESSELBAUERI na Námestí 1.mája v Bratislave